R.O.C.S -Rocket Owners Club Suomi
logoR.O.C.S. 10 VUOTTA 2017
Tiedossa vuosisadan BILEET!

Bileet joita ei kannata jättää väliin! R.O.C.S. täyttää 10 vuotta ja toukokuussa juhlitaan Turussa. Ohjelmassa on tuttuun tapaan ajelua ja erinomaista seuraa ja jos mahdollista entistäkin parempaa tarjoilua, tavallisuudesta ei kuitenkaan näissä bileissä voida puhua nimittäin lavalle nousee Suomen ykkösbilebändi TURO'S HEVI GEE joka soittaa R.O.C.S.ille yksityiskeikan! Näistä karkeloista puhutaan vielä seuraavat 10 vuotta joten varmista heti itsesi mukaan.
Lisätietoa Kutsusta.


Mikä ihme on R.O.C.S.

R.O.C.S. eli Rocket Owners Club Suomi on 2007 alussa perustettu moottoripyöräkerho.
Kerhon tarkoituksena on kerätä yhteen kaikki Triumph Rocket III moottoripyörällä ajavat ja järjestää ohjelmaa triumph Rocket III moottoripyörään liittyen.
Suunnitelmamme on alusta asti ollut että kerho on hyvin vapaamuotoinen eikä siitä tehdä rekisteröityä yhdistystä, ainakaan toistaiseksi. Jäsenten innostuksesta riippuen pyrimme järjestämään muutaman tapahtuman vuodessa joissa rocketistit voisivat vaihtaa kuulumisia. Koska vältämme kaikenlaisia jäsen- yms. maksuja pyrimme hoitamaan yhteyden otot sähköpostitse eli on tärkeää että ilmoittaudut alla olevaan sähköpostiosoitteeseen mikäli haluat tietoa kerhon tapahtumista.
Kerhoon ovat kaikki tervetulleita, ainut "vaatimus" on omistaa Rocket III moottoripyörä.

Matin roottori Anssin pyörä raketti maalaus Helmiäisvalkoinen rocket Matin pyörä Ritari pyörä Ritari pyörä


Jos sinulla on ideoita joita haluat järjestää meille kaikille, kuvia tai jotain muuta mitä haluat sivuille julkaistavan voit ottaa yhteyttä kerhoon lähettämällä postia rocsuomi(at)gmail.com tai lähettämällä postia ylläpidolle
Kävijöitä:

Design: Matti
Palaute ylläpidolle
Sivut päivitetty 22.1.2017